logo Colourful Journey

Waarmee kan ik jou van dienst zijn?

'Branding heeft alles te maken met welk gevoel je jouw klant geeft. Welke beleving. Maak het een EXPERIENCE.'

Als je dat goed doet, vanuit wie jij bent en waarvoor je staat, dan zullen jouw meest leuke en ideale klanten zich thuis voelen bij je. Al zodra ze iets van je zien of als ze je website bezoeken. Er is een gevoel van herkenning en erkenning. Ze zullen het niet alleen zien, maar echt ervaren. Branding is veel meer dan een logo en wat mooie kleurtjes bij elkaar. Sterker nog, alle onderdelen in jouw online uitstraling hebben verband met jou. Met jouw verhaal. Met wat jij te doen hebt. Vandaar dat ik het soulbranding noem. Het gaat hem niet (alleen) om 'mooi', het gaat erom dat het bij je past. Bij jouw essence. Dat het jouw verhaal vertelt. En dat je dan na afloop zegt tegen me: 'Wauw Joyce, wat is het mooi! Echt mij '. Die laatste 2 woordjes. DAT is waar ik het voor doe. Omdat ik weet: als het echt jij is, dan gaat het voor je werken. Meer impact, meer klanten. En daarmee maken wij dan samen de wereld een beetje mooier.

branding is an emotional experience

Wat ik voor jou kan
betekenen:

Een kort traject inclusief een exclusieve PICK-MY-BRAIN sessie. Live of via skype.  Dit is iets voor jou als jij vooral heel veel zelf wilt en kunt doen. Misschien ben je een creatieve of technische VA. Of een starter die het liefst veel zelf doet. Maar hoe begin je? Het vertalen en visueel maken van wie jij bent. Jouw unieke verhaal & jouw mooie missie in beeld. It starts here!
[lees verder]

Een volledig branding-traject en meer. Want een unieke merkidentiteit creëren die ECHT bij je past is 1 ding. Deze doortrekken naar je website én je overige online uitingen zorgt voor een consistente uitstraling. Dat geeft herkenbaarheid en vertrouwen. En het allerbelangrijkste: het bezorgt jouw klant een optimale merkbeleving. Dat is namelijk precies waarop ze aanhaken, die meest leuke en bij jou passende klanten!
[lees verder]

Is jouw branding al gereed en wil je nu ook in je online zichtbaarheid naar een next level? Je branding uitrollen in je online zichtbaarheid helpt je jouw missie en verhaal volledig tot zijn recht te laten komen op al je online kanalen. Door je eigen unieke en persoonlijke foto's en visuals bij de hand te hebben, kun jij gaan rocken. En zal je jouw meest leuke klanten, jouw tribe, eenvoudiger gaan bereiken. Alles in één hand: strategie, styling én het ontwerp? Yeah, I'm your girl!
[lees verder]

colourful journey styleboard branding
colourful journey uniek design
colourful journey branded beeldbankt
illustratie aanbod COLOURFUL JOURNEY 1200

Ga je met me mee op reis? It's gonna be a colourful journey!

Gaan we jouw droom vangen. En inkleuren natuurlijk. Samen. We gaan naar jouw kern, 'wie ben jij?' Wie ben jij ECHT? Wat onderscheidt jou? Dát is waar ik lichtjes op ga schijnen. Zodat jij straks een brandidentity, oftewel een merkuitstraling hebt, die helemaal jij is. Die jouw VIBE ademt. Hierdoor zul jij niet alleen de meest leuke klanten aantrekken die zich bij jou thuis voelen maar zullen ze ook zien en ervaren dat jij de juiste persoon bent voor hen. Het zal je ook te allen tijden herinneren aan jouw essence. Datgene waar jij voor op de wereld bent. And remember: it's your vibe that attracts your tribe!

IK BEN JOYCE BRANDING SPECIALIST

ik ben joyce branding specialist

tussenheader creativity is intelligence having fun

Zoek je een

Zou je willen dat ik jou en jouw business een aantal uur per maand ondersteun op designvlak? Zodat jij tijd overhoudt om die dingen te doen waar jij blij van wordt? Neem dan contact op voor de mogelijkheden op dit moment. Ik bied dit beperkt aan via een design-abonnement, waarin we maandelijks een strategiegesprek hebben en doorspreken waar je behoefte ligt voor de periode die volgt. Teamwork makes the dream work!

Colourful Journey YOU-quote
Quote Colourful Journey be you
the joy is in the journey met foto Joyce Backx