ALL IN BRANDING & WEBDESIGN Michelle Tukker

BRANDING I LOGO I ILLUSTRATIE I KLEURENPALET I FOTOSHOOT-STYLING I WEBDESIGN I VISITEKAARTJE I FLYER I SOCIALMEDIA TOOLKIT

Toen Michelle me benaderde, zat ze in de opstartfase van haar coaching-praktijk. En Michelle wilde meteen op een professionele manier van start, met een uitstraling die volledig bij haar past. Laten zien wie ze is en waar ze voor staat, zonder maskers: echt zichzelf zijn. 

Ze schreef: ' Ik besta uit heel veel tegenstrijdigheden Joyce.  Ik ben namelijk zowel puur als kleurrijk, ik ben speels en ook vrouwelijk, ik ben rustig en uitbundig, ik ben zacht en krachtig (zachtkracht). Ik wil heel graag mijn unieke ik laten zien, dit doe ik nu al wel in mijn coaching en het wordt tijd dat dit visueel ook vorm gegeven wordt. Maar HOE is de vraag. kun jij me helpen? 

En yes, dat is waar onze colourful journey samen startte, op zoek naar wie Michelle werkelijk is en dit te vertalen in kleur, stijl en beeld. Met als resultaat een website en online uitstraling die helemaal Michelle is en precies die klanten aantrekt waarmee Michelle het liefst werkt en zij het beste kan helpen. 

BRANDBOARD

brandboard michelle tukker Colourful Journey

LOGO & BEELDMERK

logo & beeldmerk Michelle

STRUKTUUR

in iedere branding komt er een patroon of structuur terug die gebruikt kan worden als achtergrond op de website of voor visuals. In het geval van Michelle ook in haar beeldmerk.

STYLEGUIDE

een styleguide is een naslagwerk waarin alle onderdelen van je brand beschreven staan

VISITEKAARTJE

visitekaartje michelle colourful journey

FLYER

flyer michelle 2

VISUALS

voorbeeldvisuals MICHELLE

WEBDESIGN

WEBDESIGN MICHELLE TUKKER
WEBSITE ONTWERP MICHELLE OVER MIJ