BRANDING & WEBDESIGN Leefstijl Online

BRANDING I LOGO I KLEURENPALET I STYLEGUIDE I WEBSITEONTWERP I VISUALS I WORKOUT SCHEDULE I SOCIALMEDIA TOOLKIT

Marloes & Michiel waren al een tijdje bezig met hun bedrijf LeefstijlONLINE. Waar ze mee worstelden, was hun zichtbaarheid en online appearance en dit hield hen tegen in hun groei. Ze wilden graag naar een professionele uitstraling die ook echt bij hen past en naar een herkenbaar merk. Op het moment dat we startten met het brandingtraject, bestond hun bedrijf uit 2 pijlers: workouts online (Michiel) en leefstijlcoaching (Marloes).

Vanuit onze ontdekkingstocht naar wie zij werkelijk zijn en waarvoor zij staan, ontstaan 3 moodboards. de eerste is overkoepelend voor hun totale bedrijf, de 2e voor de workout-tak van Michiel en de 3e voor de coaching van Marloes. Ieder met een eigen accent-kleur en toch met een duidelijke overlap. 

De branding die ontstaat, raakt hun kern en vertelt hun verhaal waardoor er herkenning is door hun doelgroep. Het zorgt in korte tijd voor een veel grotere exposure en het aantal volgers op Facebook neemt snel toe. In een vervolgopdracht mag ik ook het volledige ontwerp maken voor hun nieuwe website waarin alles samenkomt.

 

BRANDBOARD

STYLEBOARD MICHIEL LSO
see project

LOGO & BEELDMERK

LOGO LSO
logo LSO workoutonline

STYLEGUIDE

styleguide LSO

VISUALS

visualserie LSO
fb omslagen LSO

POSTER

afstreep workout posters LSO

WEBDESIGN

webdesign LSO