ben jij
mijn
droomklant

logo Colourful Journey

Wanneer kan ik jou optimaal
van dienst zijn?

Ik ben er voor missievolle, online ondernemers, die een soulful brand willen. Een online uitstraling die ECHT jouw essentie laat zien, zodat jij je kunt verbinden met jouw allerleukste klanten: zij haken namelijk aan op jouw VIBE.

Om dat goed te kunnen doen, moet er een fijne klik zijn en wederzijds vertrouwen. Ik werk niet met iedereen. Daarnaast moet jij er aan toe zijn, want ik ga lichtjes schijnen op dat wat jou uniek maakt, wat jou JOU maakt. En dat is soms best kwetsbaar, dat moet je durven en daar moet je ook lef voor hebben. Waarbij ik je natuurlijk help ūüėČ En precies dat zorgt ervoor dat anderen straks ook zeggen: 'Ja, dit ben jij'.

your vibe attracts your tribe er 1100x450

Klaar voor branding
en webdesign die
ECHT bij jou past?

pijl colourful journey

ben jij een

START-UP

Jij bent die leukerd met een waanzinnige missie en hele toffe plannen. En je bent er nu helemaal klaar voor deze de wereld in te slingeren! Maar dan. Hoe ga je het overbrengen? Vertellen lukt je wel, want je missie is duidelijk. Maar welk beeld ga je neerzetten, zodat jouw ideale klant ook echt aanhaakt op wat je zegt? Dat vind je een lastige. Jouw verhaal, maar dan in kleur, stijl en uitstraling die ECHT bij je passen. Jij snapt dat het nodig is dat klanten dat gevoel ook willen ervaren. En dat jij dan de go-to-person wordt. Je bent bereid om te investeren, je neemt jezelf en je business serieus en wilt jezelf meteen goed op de kaart zetten. JA! Je bent hier helemaal goed ūüėČ

of ben jij een

NEXT LEVEL-ER

Jij bent die leukerd die al wat langer in business is. En YES, die waanzinnige missie en toffe plannen zijn toe aan een next level. Misschien ben je uit je jasje gegroeid? Of ga je een andere richting op? Of ben je ooit van start gegaan zonder goed te kijken of hetgeen je uitstraalt wel echt bij je past? Een re- branding is wat jij nodig hebt! Een brandidentity die echt bij je past. The next level in je onderneming, dat is wat je wilt. Professionaliseren 8.0. Laten zien waar jij de expert in bent. SHOW THE WORLD YOUR UNIQUENESS! Maar hoe dan? Hoe ga je jouw verhaal laten zien in kleur en beeld? Vanuit jouw echte jij en jouw passie? From you heart and your soul? En dat is dan precies, waar ik goed in ben!

overjou catching your dream

Ik ben Joyce, een branding- en stylingspecialist, een identity-consultant en bovenal een visual storyteller. Ik voel, kijk en neem waar met al mijn zintuigen. Precies dat , het 'anders kijken' in combinatie met mijn sterke intu√Įtie, zorgen ervoor dat mijn vormgevingshart sneller gaat kloppen als ik jouw unieke concept ontwerp. Jouw branding ontwikkel. Jouw verhaal vertel. In kleur, beeld, style en tone of voice. And I'm very curious, so tell me: What's your story?

KLANTEN VERTELLEN:

Joyce heeft de branding voor mijn bedrijf verzorgd. Ik ben bijzonder getroffen door haar warme persoonlijkheid en fijne manier van werken. Joyce denkt mee, laat ruimte voor idee√ęn en stemt steeds af of de voortgang naar wens is. Het resultaat is prachtig geworden en ook toepasbaar voor mijn andere bedrijven in een aangepast jasje.

IRMA VAN DER LINDEN

KLANTEN VERTELLEN

Ik was diep geraakt toen ik het resultaat zag. Ik zag echt mezelf terug in mijn branding, mijn website en mijn logo. Ik was ook enorm trots, alle puzzelstukjes vielen samen, alle uitersten in mij vielen samen. Joyce heeft mijn blauwdruk écht weten te vertalen in kleur, beeld,     lettertype, gevoel, sfeer en emotie. En alles helemaal passend bij MIJ!

MICHELLE TUKKER

Wat ik voor jou kan
betekenen:

Dit is wel een korte 'reis', maar zeker ook een colourful-one. Inclusief een exclusieve PICK-MY-BRAIN sessie met mij. Live of via skype. Passend voor jou als jij vooral heel veel zelf wilt en kunt doen. Je bent bijvoorbeeld een technische of creatieve VA. Of een start-up die het liefst veel zelf doet. Als je niet weet waar te starten in het visueel maken van wie jij bent, jouw verhaal en jouw missie, this is it!
[lees verder]

In dit uitgebeide en intensieve traject cre√ęer ik een merkidentiteit die uniek is en ECHT bij je past. En meer! Want dan begint het eigenlijk pas: deze uitstraling doortrekken naar je website en je overige online uitingen is een vaak onderschatte maar zeer belangrijke vervolgstap. Precies dat zorgt voor een consistente uitstraling. Wat herkenbaarheid oplevert en vertrouwen geeft. En het zorgt voor een optimale merkbeleving voor jouw klant. En dat is precies waarop ze aanhaken, die meest leuke en bij jou passende klanten!
[lees verder]

Jouw branding staat al, maar dan. Nu is het tijd om jouw biz naar een next level te brengen. Zodat jouw missie en verhaal vanuit je branding ook echt tot zijn recht komen op je online kanalen. Eigen beeldmateriaal, unieke visuals in alle formaten en voor alle doelen die je hebt. Dit aanbod is voor jou als jij iemand zoekt die met je meedenkt in wat jij nodig hebt op dit gebied zodat jij kunt vliegen. De ontwerpkant, de styling én de uitvoering. Inclusief een branded fotoshoot! YES? I'm your girl!
[lees verder]

catching your dream and create transparant
colourful journey you-branding met foto Joyce Backx