Yes! Voor jou! HET BRANDING MAGAZINE

Een magazine boordevol inspiratie, weetjes, verhalen en tips over branding. Superinteressant voor jou als jij ook een brand wilt dat helemaal bij je past en waarmee jij jouw meest ideale klanten aantrekt. Je leest alles over zichtbaarheid en wat jouw merkidentiteit daarmee te maken heeft. Ik heb het met heel veel liefde gemaakt en wens jou heel veel plezier met lezen!

Beleef het bladeren zoals door een echt magazine, maar dan online. Neem meteen een kijkje in het e-magazine en laat je inspireren. Ik ben heel benieuwd naar jouw inzichten 💛.

pdf losse pagina overzicht het branding magazine (1)

Als je het magazine graag als pdf op je computer op wilt slaan of als je het wilt printen (A4 formaat), klik dan op de knop hierboven.

Het Branding Magazine 3d (inside preview)

Zelf vind ik het nog fijner om te kunnen bladeren in een écht tijdschrift, het papier te voelen knisperen en het door mijn handen te laten gaan. Daarom bied ik je ook de mogelijkheid om een echt magazine te ontvangen op je deurmat. In een handzaam formaat zodat je hem ook makkelijk mee kan nemen of op je werkplek kunt leggen. Nu zonder verzendkosten binnen NL.