branding
+ webdesign
die echt bij
jou past

1-OP-1 BRANDING TRAJECT OPTIONEEL INCL. WEBSITE

In dit intensieve traject gaan we met elkaar op zoek naar jouw brandidentiteit. Wie ben je, waar sta je voor , wat is jouw verhaal? Een unieke merkuitstraling creëren die ECHT bij je past, vanuit jouw authenitieke jij; vanuit jouw dharma. Zodat jouw potentiële klanten zich direct herkennen en aanhaken als ze iets van jou zien of lezen. Jij bent immers je bedrijf. En precies dat wat jou uniek maakt, ga ik visueel vertalen naar een brandstrategie die helemaal JIJ is.

VOOR WIE

Dit traject is voor jou als je naar een waanzinnige en authentieke uitstraling wilt en begrijpt dat je hiervoor meer nodig hebt dan alleen een mooi logo en fancy kleurtjes. Het is voor jou als je weet wat je te brengen hebt, je missie en doelgroep duidelijk zijn en je het belangrijk vindt om je te onderscheiden van anderen door jouw uniqueness te laten zien. Je wilt hierin ontzorgd worden en ziet de voordelen van het in één hand onderbrengen van alle pijlers die met je branding te maken hebben; de vormgeving, fotografie en je online uitingen. Je bent bereid bent hierin te investeren in zowel tijd als geld.

WAT HOUDT HET IN

Samen gaan we aan de slag in dit intensieve 1-op-1 traject, waarin we jouw verhaal, jouw dromen en jouw missie visueel gaan omzetten naar een unieke merkidentiteit die echt bij je past. Kleuren, beeld, stijl. Alles vult elkaar aan en versterkt elkaar, zodat jij een brandidentiteit hebt die helemaal weerspiegelt wie jij bent en waar je voor staat. En dat niet alleen: natuurlijk gaan we dit doortrekken naar je website en je overige online uitingen. Een consistente uitstraling op al je kanalen is namelijk heel belangrijk. Het zorgt voor herkenbaarheid en geeft jouw klant een optimale merkbeleving. Een fotoshoot met eigen unieke foto's is een must en daarom ook inclusief. Evenals het website-advies en als je daarvoor kiest, ook het ontwerp van je website en websitebouw. Een webshop, membershipwebsite en/of online academie behoren natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

QUOTE DREAMS 2REGELS

TIJDSPAD EN INVESTERING

We nemen ruim de tijd en zijn met dit traject gemiddeld tussen de 8 en 12 weken met elkaar op reis. De tijdsduur is afhankelijk van meerdere factoren, o.a. waar jij staat, hoe uitgebreid je het wilt en onze eventuele tussenliggende vakanties. Daarbij is het een creatief proces, waarin het soms snel kan gaan en er soms ook meer tijd nodig is om in te voelen, zodat het ultieme ontwerp kan ontstaan.

De aanvangsprijs voor dit traject is €3997.- excl. btw en loopt op, afhankelijk van je wensen en hoe uitgebreid je de verschillende opties wilt. Zoals bijvoorbeeld hoe uitgebreid de fotoshoot is en hoeveel visuals je in je persoonlijke beeldbank wilt. Maar ook of je naast de foto's bijvoorbeeld een aanvullende (branded) videoshoot zou willen. De mogelijkheden bespreek ik graag met je in een kennismakingsgesprek. Kunnen we meteen kijken of we een goede match zijn!

HOE ZIET HET TRAJECT ER UIT?

cirkel checkin

1. checkIN

Na onze kennismaking en jouw JA, ontvang je allereerst je CheckIN-document: jouw ticket om met mij op deze reis te gaan. Dit is een vragenlijst waarmee jij een deep-dive maakt naar jouw essence en waarmee ik me vast kan inleven in jouw unieke JIJ. 

cirkel skype

2. skype & live brainstorm

Waar het om gaat is dat we tot jouw werkelijke kern, jouw essentie komen, dus dat is wat we gaan doen: wie ben je ECHT? 

3. styleboard & colours

Jouw stijl, jouw look&feel, je kleuren, je uitstraling. Dat is waar je styleboard over gaat. En deze is uitgangspunt voor het verdere proces: het vormgeven van jouw BRAND

cirkel beeldmerk

4. logo & beeldmerk

In de vormgevingsfase worden zowel je logo als eventuele beeldmerk helder. Dit beeldmerk kan een illustratie, een grafische vorm of bijvoorbeeld een branditem zijn. Het is altijd iets wat echt staat voor wie jij bent en/of wat jij brengt. Nooit zomaar, altijd betekenisvol. Symboliek speelt heel vaak een rol. 

cirkel font

5. font mix

Natuurlijk nemen we ook je lettertype-combinatie mee, hierin kun je namelijk veel eigenheid en persoonlijkheid laten zien. 

styleguide rebranding Selma haring

6. styleguide & social toolkit

In je styleguide komt je gehele brand samen, het is een overzicht waar jij en jouw brand over gaan. Alles praktisch bij elkaar, zodat je het altijd bij de hand hebt. In een wereld waarin social media steeds groter en belangrijker wordt voor heel veel mensen, onder wie dus ook jouw klanten, kan een strategie daarvoor niet ontbreken. Met je toolkit heb jij hiervoor de middelen in handen. 

cirkel fotoshoot

7. fotoshoot inclusief brandstyling

Goede foto's versterken je brand en online uitstraling enorm. Vaak wordt het belang hiervan erg onderschat. In mijn ogen kun je niet zonder en daarom is een professionele shoot met een topfotograaf altijd inclusief. Door de shoot goed voor te bereiden (juiste locatie, wat doe je aan, welke accessoires en props zijn er nodig) heb jij straks precies de beelden die je nodig hebt. Ik ben aanwezig om jouw brand uitstraling te waarborgen en zorg voor de styling van de settings. 

cirkel website

8. webdesign

Door je branding op de juiste manier door te trekken naar je website en overige online uitingen, zorg je voor een uniek en consistent beeld en herkenbaarheid. Jouw unieke jij vertaald naar een brandidentiteit die je volledig past en waar jouw meest ideale klanten op aanhaken. Branding is experience; je klanten met al hun zintuigen laten ervaren wie jij bent.  

In de aanvangsprijs is inbegrepen:

 • CheckIN: vragenlijst en opdrachten ter voorbereiding
 • Skype/zoomgesprek 30 minuten
 • Live brainstormsessie (in Breda)
 • Toegang tot pinterest Inspiratiebord 
 • Styleboard
 • Brandboard (= je styleboard inclusief je kleurenpalet)
 • Lettertypecombi
 • Logo-ontwerp (keuze uit 2 met daarna nog 2 finetune rondes)
 • Fotoshoot voorbereiding
 • Fotoshoot inclusief brandstyling
 • Styleguide
 • Social Media toolkit 
 • Advies voor de toepassing van je branding op je website (waar welke foto’s, toepassingen kleuren en lettertypes en 3 designs voor op je website)

Uitbreiding is mogelijk op de volgende vlakken: persoonlijk en uniek website-ontwerp, websitebouw, brandstyled (video)shoot, uitgebreidere fotoshoot & beeldbank, visual-beeldbank inclusief formats, e-books, (visite/bedank)kaartjes, flyers, branded give-aways etc.

Catch your dreams

THIS IS IT?

catching your dream and create transparant
tussenheader creativity is intelligence having fun