1-1
branding-
brainstorm
traject

KORT TRAJECT: MET 1-OP-1 BRANDING BRAINSTORM SESSIE

In deze verkorte 'reis' zit een live PICK-MY-BRAIN brainstormsessie. Een exclusieve kans om uitgebreid 1-op-1 met mij te sparren over wat jij de wereld in wilt brengen. Ik help je bij de HOE. Hoe breng je je verhaal over in kleur en beeld, zodat jij het juiste gevoel overbrengt? Hoe zorg je ervoor dat het raakt; dat mensen zich herkennen en enthousiast worden? Je verhaal of missie vertellen en schrijven is een must voor je zichtbaarheid. Maar het juiste beeld, je visuele uitstraling, is oh zo belangrijk. Én in de eerste paar seconden de beslissende factor!

VOOR WIE

Het is iets voor jou, als jij opstarthulp nodig hebt bij het visueel maken van jouw ideeën. Heel geschikt als je bijvoorbeeld een VA bent en zelf je website bouwt. Of in je start-up fase zit en het liefst alles zelf doet en tegelijkertijd niet zo goed weet waar te starten in het visueel maken van jouw verhaal, jouw boodschap en wie jij bent. Dit korte traject is ook heel fijn als je al een huisstijl of logo hebt en advies wilt over hoe je dit tot een kloppend geheel vertaalt naar je foto-shoot, website en eventuele andere online uitingen.

creatieve brainstorm COLOURFUL JOURNEY

WAT HOUDT HET IN

Samen gaan we aan de slag, 1-op-1. Je krijgt eerst 2 voorbereidende opdrachten en een checkIN (vragenlijst). Deze gaan we via skype bespreken. Ik stem me intuïtief op jou af en ik maak naar aanleiding hiervan ter voorbereiding een (digitaal) inspiratiebord. Dan, tijdens een live brainstorm-ochtend, gaan we deze doornemen en samen sparren. Over jou, je business, wat jou JOU maakt. 2,5 uur lang sta ik tot jouw beschikking en kun je me alles voorleggen wat je wilt. Als resultaat heb jij helderheid over jouw branduitstraling en ontvang jij een STYLEboard (een digitale collage) met daarop jouw look & feel  in beeld en tevens je kleurenpalet met kleurcodes. Hiermee kan jij zelf verder en heb je een goed beeld van welke type fotografie, welke stijl en welke kleuren bij je passen. Ideaal bijvoorbeeld ter voorbereiding op een brand-fotoshoot en/of het zelf bouwen van je website.

TIJDSPAD EN INVESTERING

We zijn in dit korte traject ongeveer 3 weken met elkaar 'op reis'. Jouw investering hiervoor is €799.- excl. btw en er is een mogelijkheid tot betaling in termijnen.

VOORBEELD VAN EEN STYLEBOARD

VOORBEELD STYLEBOARD
QUOTE DREAMS
tussenheader choose joy stay curious (1)