all in
visual
brand
styling

NEXT LEVEL IN JE ONLINE UITINGEN INCLUSIEF FOTOSHOOT!

Als drukbezet ondernemer heb je zelf eigenlijk geen tijd om steeds opnieuw op zoek te gaan naar dé juiste beelden die passen bij wat jij wilt vertellen. Hoe vaak ben je al bezig geweest met het zoeken van een plaatje, deze aan te passen en of op te maken in canva en dan tot de conclusie te komen: het is het net niet. En dat is jammer. Van jouw tijd. Van jouw energie. Van de mooie tekst die je schreef. En vooral: voor jouw klanten. 

Want het aanhaken op jouw post gebeurt vooral op basis van emotie: wat zie je en hoe beleef je dat? Wil jij hierin volledig ontzorgd worden, zodat je steeds het geschikte materiaal bij de hand hebt? Door iemand die met je meedenkt zodat jouw missie en verhaal visueel volledig tot zijn recht komen op je online kanalen? I'm your girl!

VOOR WIE

Dit is iets voor jou als jij een missievolle ondernemer bent, je branding en logo al hebt, misschien al enige tijd bezig bent en nu echt een next level wilt bereiken in je uitstraling. Je wilt meer professionaliteit en vooral meer JIJ uitstralen. Zodat jouw boodschap en verhaal niet alleen verteld wordt, maar ook zichtbaar en voelbaar wordt. Het consistent uitdragen zowel op social media als op je website zorgt voor

-professionaliteit

-herkenbaarheid

-vertrouwen

-en dat jij jouw meest ideale en leuke klanten ook echt gaat aantrekken via je online kanalen!

Want zoals je misschien wel eens gehoord hebt:

your vibe attracts your tribe er 1100x450

WAT HOUDT HET IN & WERKWIJZE

Ik zorg ervoor dat al je visuals voor je social media, je website, je nieuwsbrief en je online programma's op elkaar afgestemd zijn. Vanuit zowel de ontwerpkant als de styling. We starten met een checkIN, zodat ik helemaal weet wie jij diep van binnen bent, ik me kan inleven in jouw missie en boodschap en weet op welke manier jij de wereld van jouw klanten leuker, beter of fijner maakt. Je bestaande branding nemen we als uitgangspunt, aangevuld met dat wat jou uniek maakt, daar waar je het over wilt gaan hebben op social en alles wat nog ontbreekt om helemaal te gaan staan voor wie en wat jij bent; jouw unieke JIJ.

Vervolgens gaan we aan de slag met het voorbereiden van je fotoshoot. Eigen en uniek beeldmateriaal is van onschatbare waarde en zorgt ervoor dat jouw verhaal ook in beeld volledig tot uitdrukking komt. Visual Storytelling versterkt je branding en dus jouw online uitstraling, het zorgt ervoor dat jouw klanten niet alleen horen of lezen, maar ook zien en voelen waar jij over gaat. Dat ze jouw merk gaan beleven met al hun zintuigen. Het roept een bepaald gevoel of emotie op. En dat is waar het echt om gaat. Het wordt een experience.

colourful journey styleboard branding
colourful journey branded beeldbankt

Op de shootdag, gaan jij, de fotograaf en ik naar een zorgvuldig vooraf gekozen locatie die helemaal past bij het beeld dat we willen neerzetten. Ik ben aanwezig om de settings af te stylen, mee te kijken en het bewaken van je branduitstraling. We werken met een shotlist, maar laten ook ruimte voor het ontstaan vanuit spontaniteit. In de weken die volgen, zal ik met het geschoten beeldmateriaal een visual-beeldbank maken, waarin je alle gewenste en benodigde formaten visuals zult ontvangen. Je kunt hierbij denken aan omslagen voor FB en LinkedIN, headers voor je website of nieuwsbrief, visuals voor je posts op social, voor je academie, een e-book of waar je het maar voor nodig hebt. Met deze beeldbank in handen heb jij altijd de juiste visuals en wordt het super easy om je én te onderscheiden én om consistent en herkenbaar te zijn in je online appearance. Daarmee zul je jouw meest leuke en ideale potentiële klanten veel sneller bereiken en, ook niet onbelangrijk, het maakt jouw leven als online ondernemer meteen een stuk makkelijker!

Wil jij met mij mee op deze reis zodat jouw visual brand styling helemaal up-to-date is en jij lekker verder kunt rocken in dat waar jij goed in bent? Dan ga ik ervoor zorgen dat het een colourful journey gaat zijn en jij echt next level zichtbaar wordt!

INVESTERING & TIJDSPAD

Je investering voor deze unieke 'reis' is €2497.- Tijdspad: 4-8 weken

Inclusief: uitgebreide fotoshoot met professionele fotograaf en unieke visual-beeldbank, geheel passend bij wie jij bent. In de beeldbank zijn alle door jou gewenste formaten beschikbaar (denk bijvoorbeeld aan FB, insta, e-mail-header, advertentie, omslag, LinkedIn-banner). Optioneel is er nog meer mogelijk, zoals: opmaak e-book/handboek, (visite/bedank/ansicht) kaartjes, flyer, website-ontwerp, ontwerp voor give-aways en meer.

Let op: dit is geen (re)brandingtraject. Het is een follow-up als jouw branding al staat. Heb je interesse in een all-in brandingtraject inclusief fotoshoot, kijk dan hier 

visualbeeldbank insta chanthal hagedoorn 1000px
branded werkboek 3D branding CH
branding chanthal e-book pages resize
tussenheader creativity is intelligence having fun